close
رزرو هتل

آموزش تهيه ته چين گوشت مجلسي



  • موضوعات
    مطالب تصادفي
    پيوندهاي روزانه
    خانم هاي باردار بخوانند
    آرايش و زيبايي
    تبليغات ارزان در اينجا
      تبليغات در مجله اينترنتي هلو

    تبليغات كم هزينه در سايت هلو

    بخش آرايش و زيبايي مجله اينترنتي هلو
    پزشکي و سلامت
    درباره : سبك زندگي , تازه هاي آشپزي ,

    ته چين گوشت مجلسي

    آموزش تهيه ته چين گوشت مجلسي  در مجله اينترنتي هلو

    طرز تهیه ته چین گوشت مجلسی؛ مخصوص مهمانان مجلسی
    ته چین گوشت از مجموعه دستورغذایی های ایرانی است که ما، طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این غذای خوشمزه و با ظاهری شیک را می توانید برای مهمانی های خود تهیه کنید و از خوردن آن در کنار مهمانانتان لذت ببرید

    به ادامه مطلب برويد                   چگونه ته چين گوشت مجلسي درست کنيم

    آموزش تهيه ته چين گوشت مجلسي در اينجا خانم ها بخوانند

    مواد لازم برای ته چین گوشت :
    روغن         به میزان لازم
     پیاز          ۱ عدد
    گوشت      ۶۰۰ گرم
    زردچوبه      به میزان لازم
    نمک و فلفل سیاه     به میزان لازم
    برنج                    ۴ پیمانه
    تخم مرغ            ۲ عدد
    ماست چکیده     ۸ قاشق غذاخوری
    کره                    ۲۰۰ گرم
    زعفران دم کرده     ۴ قاشق غذاخوری
    خلال پسته          برای تزیین
    خلال بادام             برای تزیین
    خلال پوست پرتقال     برای تزیین


    طرز تهیه ته چین گوشت :
    در قابلمه ای روی حرارت متوسط کمی روغن بریزید. پیاز را در آن تفت دهید تا نرم شود و سپس گوشت را اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. به آن ها فلفل سیاه، زردچوبه و آب اضافه کنید و بگذارید تا برای ۲ ساعت بپزد. می توانید به آن کمی زعفران دم کرده هم اضافه کنید. در پایان پخت به آن نمک بزنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.

    در این میان، فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    در قابلمه ای روی حرارت بالا مقداری آب بریزید و بجوشانید، برنج را برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در آن بپزید. برنج را آبکشی کنید.

     در ظرفی مناسب، تخم مرغ ها را کمی بزنید. ماست، کره و ادویه ها (زعفران دم کرده، فلفل سیاه و نمک) را به آن اضافه کنید. برنج را در آن بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

    کمی روغن در در ظرف مورد نظر(مخصوص فر) بریزید. نیمی از مایه ته چین را در آن بریزید. گوشت را به صورت لایه ای منظم روی آن بچینید و باقیمانده مایه ته چین را روی آن بریزید. ته چین را برای حدود ۱ ساعت در فر قرار دهید.

    بعد از پخت آن را از فر خارج کنید و در ظرف مد نظر برگردانید. می توانید ته چین را با انواع خلال (پسته، بادام و پوست پرتقال) تفت داده تزیین کنید و سرو نمایید.

    نکاتی برای درست کردن ته چین گوشت :
    • پیاز را خرد کنید.
    • از گوشت بدون استخوان استفاده کنید. آن را به سایز دلخواه خرد کنید. می توانید از گوشت بره هم استفاده کنید.

    • برنج را از قبل برای ۲ ساعت در آب نمک خیس کنید. قبل از استفاده آن را آبکشی کنید.
    • می توانید آن را در قابلمه و روی گاز هم بپزید

     

    مجله اينترنتي هلو

     

    بيتوته  beytoote.com




    لطفا نظر بدهيد () ب : / , / , / , / , / ,
    مطالب مرتبط
    ”نظرات شما براي اين مطلب،مطمئن باشيد ما براي نظرات شما احترام خاصي قائليم”

    نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی
    تازه هاي آشپزي
    سلامت و نگهداري کودک
    ?
    مطالب گذشته
    تبليغات در مجله اينترنتي هلو



    Code Center
    تبليغات متني
    ?