close
رزرو هتل

براي تقويت معده و روده خرمالوي نارس بخوريد

سه شنبه 03 اسفند 1395
با خواص خرمالو آشنا شويد ، خرمالوي نارس براي تقويت معده و روده مفيد است
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

براي تقويت معده و روده خرمالوي نارس بخوريد

خرمالو

خرمالوي نارس بخوريد تا معده و روده قوي داشته باشيد

خرمالویی که رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کندکه نشانه قابض بودن آن است و برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است. همچنین افرادی که دچار بیماری های التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالویی که قدری نارس است نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

به ادامه مطلب برويد

مصرف خرمالوي نارس باعث تقويت معده و روده شما مي شود

به گفته یک متخصص طب سنتی، خرمالوی نارس با این که بسیار گس و قابض است و حالت جمع‌شدگی در دهان ایجاد می‌کند، بهترین و موثرترین دارو، برای تقویت معده و التیام بیماری‌های التهابی روده است.

دکتر سید مهدی میرغضنفری افزود: خرمالویی که رسیده نباشد، حالت جمع شدگی در دهان ایجاد می‌کندکه نشانه قابض بودن آن است و برای پرزهای معده و تقویت عمل هضم بسیار مفید است. همچنین افرادی که دچار بیماری های التهابی روده (IBD) مانند بیماری کرون و کولیت اولسراتیو هستند، می‌توانند از خاصیت جمع‌کنندگی خرمالویی که قدری نارس است نفع ببرند و خونریزی گوارشی خود را کنترل کنند.

این متخصص به افرادی که مشکل معدوی ندارند توصیه کرد گاهی از پوست خرمالو استفاده کنند، چرا که پوست این میوه می‌تواند پرزهای معده را دباغی کند.

وی با اشاره به اینکه اگر همیشه از غذاهای نرم استفاده کنیم، دچار شلی و لزج شدن سطح داخلی معده و روده می‌شویم گفت: معده و روده باید اندکی زبر و حالت سمباده داشته باشند تا بتواند غذا را ریز و هضم کنند و از دستگاه گوارش عبور دهند، در نتیجه خوردن گهگاه میوه های گس و قابض همچون خرمالو، پوست میوه ها و سبوس کمک بهتری به هضم مواد مواد معدنی موجود در غذاها می کند.

این عضو هیئت علمی دانشگاه، ضمن اشاره به اینکه خرمالو می تواند به تولید خون در بدن کمک کند گفت: با این که خرمالو طبع گرم و تر دارد، اما حرارت خیلی بالایی در بدن ایجاد نمی کند و برای اکثر مزاج‌ها مناسب است؛ با این حال، در برخی افراد حالت آلرژن دارد و ایجاد حساسیت می کند و ممکن است باعث بروز عطسه و سرفه شود. این افراد باید در مصرف خرمالو جانب احتیاط را رعایت کنند

مجله اينترنتي هلو

نيک صالحي

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی