close
رزرو هتل

درست کردن شيريني ذرت در خانه

دوشنبه 02 اسفند 1395
آموزش تهيه شيريني ذرت در خانه . روش درست کردن شيريني ذرت
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

درست کردن شيريني ذرت در خانه

آموزش درست کردن شيريني ذرت در خانه

آموزش درست کردن شيريني ذرت در خانه

طبیعتا ذرت متعلق به تابستان است. اما شیرینی های شربتی به علت تشدید تشنگی برای تابستان توصیه نمی شود. شیرینی ذرت کمی خشک است برای رفع خشکی کمی شربت به نرم شدنش کمک می کند

به ادامه مطلب برويد    روش تهيه شيريني ذرت . آموزش تهيه شيريني ذرت . طرز تهيه شيريني ذرت

آموزش درست کردن شيريني ذرت در خانه

مواد لازم برای شیرینی ذرت :
آرد ذرت       ۵۰۰ گرم
 تخم مرغ     ۲ عدد
ماست      ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع آفتابگردان      ۱ استکان
بکینگ پودر     ۱ قاشق چایخوری

 

مواد لازم شربت :
شکر       ۴.۵ لیوان (چهار و نیم لیوان)
آب       ۴ لیوان
گلاب       اندکی
 آب لیمو     چند قطره

 

طرز تهیه شیرینی ذرت :

اول سراغ شربت شیرینی رفته شکر و آب را روی شعله فر گاز قرار دهید تا غلیظ شود. پنج دقیقه قبل از برداشتن از روی حرارت آب لیموی تازه و گلاب را اضافه کنید.

 

همین طور که شربت تان در حال خنک شدن است. مواد شیرینی را آماده کنید. در نظر داشته باشید همیشه تخم مرغ ها را نیم ساعت زودتر از یخچال خارج کنید تا به دمای آشپزخانه برسد.

 

بکینگ پودر را به ماست افزوده مخلوط کنید. باقی مواد را به مخلوط ماست افزوده ورز دهید تا خمیری نرم بدست آید. دستتان را خیس کرده به اندازه گردو از خمیر جدا کنید. خمیر را بوسیله دستانتان حالت داده روی سینی فر که از قبل کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید. سینی را در فر داغ شده با درجه حرارت ۱۸۰ قرار دهید تا روی آن کمی طلایی شود. سینی را از فر خارج کرده روی شیرینی داغ شربت سرد ریخته دوباره در فر به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید. تا شربت جذب شیرینی شود. وقتی شیرینی کمی ولرم است سرو کنید.

 

نکته برای تهیه شیرینی ذرت :

شیرینی ذرت کمی خاص است. آن هم به علت آرد خشن و خشکی که دارد. اگر به دنبال شیرینی لطیف و نرم هستید انتخاب خوبی نیست. در ترکیه و کشورهای عربی استفاده کمی از  ادویه می شود. و شما  بسته  به  میل تان  مجبور  به افزودن ادویه دلخواه هستید. بنده در تهیه شیرینی ذرت از مقدار مساوی زنجبیل تازه و پودر مغز هل استفاده می کنم که طعم تندی به شیرینی می دهد. شما  می توانید  فقط  از پودر مغز هل استفاده کنید

مجله اينترنتي هلو


منبع: بيتوته  beytoote.com

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی