مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه شيريني لوکوم پرتقالي ترکيه اي براي عيد امسال

شيريني لوکوم پرتقالي مناسب براي روزهاي عيد امسال حتما تهيه کنيد و از خوردنش لذت ببريد . شیرینی لوکوم ، انواع مختلفی دارد که امروز در بخش آموزش آشپزی ، دستور پخت شیرینی لوکوم پرتقالی را خواهید دید . . .

به ادامه مطلب برويد

شيريني لوکوم پرتقالي

+ مواد لازم براي تهيه شيريني لوکوم پرتقالي ترکيه اي :

2 لیوان آب پرتقال تازه . . .
2 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته . . .
1 استکان کوچک شکر . . .
1 قاشق مرباخوری کره . . .
وانیل کمی برای روی لوکوم

1 لیوان پودر نارگیل . . .
پودر پسته . . .

+ طرز تهیه لوکوم پرتقالی :

     آب پرتقال ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود.

     مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود.

     برای قالب باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید.

    مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب داخل یخچال بذارید. وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون آورید.

    شیرینی را از لیوان ها با دقت بیرون آورده و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریخته اید بگذارید.

+ توجه : اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد.

   تمام قسمتها را در پودر نارگیل زده و به قطر یک بند انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید. . .

پايان مطلب

مجله اينترنتي هلو  www.holoo1.ir

مجله تصوير زندگي

مطالب مرتبط

نظرات براي مجله اينترنتي هلو

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

افراد مشهور