مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه جوجه کباب با سس انار

همراه ما باشيد تا امروز شما را با روش تهيه جوجه کباب با سس انار آشنا کنيم . جوجه کباب با سس انار بسيار لذيذ . .  .

به ادامه مطلب برويد

جوجه کباب ترش

+ مواد لازم برای جوجه کباب با سس انار :
1 - سینه مرغ کبابی خرد شده      1 کیلوگرم
2 -  رب انار     4 قاشق سوپخوری
3 - گردو آسیاب شده       100 گرم
4 -  روغن زیتون     2 قاشق سوپخوری
5 - سیخ چوبی     به میزان لازم

+ طرز تهیه جوجه کباب با سس انار :

درون ظرفی رب انار را بریزید.

     بعد گردو را به آن اضافه کرده و مواد را با یکدیگر مخلوط کنید.

سپس روغن زیتون را به آن افزوده و هم بزنید تا مقداری رقیق شود.

   سس آماده شده را روی سینه مرغ بریزید و آن را به سس آغشته کنید. بعد آن را حدود 3 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا طعم دار شود.

سینه مرغ طعم دار شده را به سیخ بکشید.

   درون تابه ای مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید و بعد سیخ ها را داخل تابه بچینید، در آن را بگذارید و صبر کنید تا مغزپخت شود.

سپس در تابه را برداشته، سیخ ها را برگردانید تا طرف دیگر آن ها سرخ شود (یا می توانید آن را داخل فر کباب کنید؛ به این صورت که داخل سینی فر فویل قرار داده و آن را با مقداری روغن چرب کنید.

     سپس سیخ های آماده شده را روی سینی چیده و آن را با داخل فر از قبل با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم شده، به مدت 40 دقیقه قرار دهید تا بپزد، بعد گریل را روشن کنید تا روی جوجه نیز برشته شود. همچنین می توانید روی منقل با ذغال در فضای باز کباب کنید). . . .

پايان مطلب

مجله اينترنتي هلو

منبع:بيتوته beytoote.com

مطالب مرتبط

نظرات براي مجله اينترنتي هلو

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

افراد مشهور