close
رزرو هتل
آموزش تهيه باقلواي قزويني
loading...

مجله اينترنتي هلو

آموزش تهيه باقلواي قزويني - روش درست کردن باقلواي قزويني - باقلواي قزويني خوشمزه

تبليغات كم هزينه در سايت هلو
تبليغات اينترنتي در مجله اينترنتي هلو 

آموزش تهيه باقلواي قزويني

آموزش تهيه باقلواي قزويني

مجله اينترنتي هلو : شیرینی باقلوا در نقاط مختلف ایران و کشورهای همسایه به روش های متنوعی تهیه می شود. باقلوای قزوینی که از چندین لایه قند بادام و پودر پسته تهیه می شود، بسیار زیبا و البته بسیار خوشمزه است

به ادامه مطلب برويد

طرز تهيه باقلواي قزويني

مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۳ قاشق غذاخوری
آب یک و نیم قاشق غذاخوری
روغن ۶ قاشق غذاخوری
آرد ۳۷۵ گرم
پودر بادام ۱۵۰ گرم
پودر پسته ۴۰۰ گرم
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
پودر هل ۱ لیوان
آب ۱ پیمانه
شکر ۲ قاشق غذاخوری
گلاب

طرز تهیه:

۱- از روغن جامد و یا کره ی آب کرده استفاده کنید. به مقداری روغن اضافی برای چرب کردن قالب و در باقلوا نیاز دارید.
۲- به آرد اضافی برای آردپاشی سطح کار نیاز دارید.
۳- می توانید تعداد و ترتیب لایه های باقلوا را به دلخواه تغییر دهید.
 
ابتدا شربت را تهیه کنید. یک لیوان آب، شکر و گلاب را در قابلمه ی کوچکی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. آن را هم بزنید تا شکر کاملا حل شده و شربت کمی غلیظ شود. شربت را از روی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا سرد شود.از قبل فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. قالبی با قطر ۲۵ سانتی متر را با روغن چرب کنید.برای تهیه خمیر، زرده تخم مرغ، ۳ قاشق غذاخوری آب و یک و نیم قاشق روغن را با هم ترکیب کنید. آرد را قاشق قاشق به سایر مواد اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر فرم بگیرد و به دست نچسبد. روی سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را کمی ورز دهید. خمیر را ۲ قسمت کنید و یک قسمت را به صورت بسیار نازک(مانند نان لواش) باز کنید. آن را در قالب چرب شده پهن کنید.برای تهیه مواد میانی، پودر بادام را با ۳۷۵ گرم پودر قند و هل ترکیب کنید و آن را ۳ قسمت کنید. زعفران دم کرده را به ۱ قسمت از قند بادام اضافه کنید و خوب با هم ترکیب کنید. پودر پسته را هم با ۲۵ گرم پودر قند باقیمانده ترکیب کنید.ابتدا ۱ بخش قند بادام سفید را روی خمیر بریزید و با دست به صورت یکدست پخش کنید. سپس قند بادام زعفرانی، بخش دوم قند بادام سفید و در نهایت پودر پسته را به ترتیب روی آن بریزید و بدون فشار آن را پخش کنید. حالا با کمک یک گوشت کوب و یا هر وسیله ای با سطح صاف، روی پودر پسته فشار دهید تا لایه ها به هم بچسبند و سطح مواد حدود ۱ سانتی متر پایین برود.خمیر دوم را به همان نحو باز کنید. روی مواد ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری روغن بدهید و خمیر را روی آن پهن کنید. با فشار دست آن را(و به خصوص از لبه ها) به لایه ی زیری بچسبانید و خمیر اضافی را جدا کنید. باقلوا را به شکل لوزی هایی با قطر ۴ سانتی متر برش دهید.باقلوا را برای حدود ۳۰ دقیقه تا طلایی رنگ شود، در فر قرار دهید. باقلوا را از فر خارج کنید و شربت سرد شده را روی آن بدهید

تابناک با تو

مطالب مرتبط
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی
نرم افزار هاي اندرويد
اطلاعات کاربري
کدهاي اختصاصي
-------------------
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



تبادل لينک هوشمند
تبادل لینک هوشمند : برای تبادل لینک ابتدا مارا با عنوان مجله اينترنتي هلو وآدرس http://www.holoo1.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.

عنوان :
آدرس :
کد : کد امنیتیبارگزاری مجدد