close
رزرو هتل

آش ماش يزدي را چگونه درست کنيم

چهارشنبه 04 اسفند 1395
کد بانوهاي عزيز براي ظهر آش ماش يزدي درست کنيد ، آموزش تهيه آش ماش يزدي
جاي تبليغات شما
خريد شارژ
مجله اينترتني هلو
  • آرايش و زيبايي
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
  • morteza
تبليغات
جاي تبليغات شما
تبليغات ارزان در اينجا
تبليغات در مجله اينترنتي هلو

ارايش و زيبايي
قالب وبلاگ
خواص ميوه جات
علم و فناوري
خبر از همه جا و همه چيز
آخرين کاربران
اتاق آرزو
تبليغات در مجله اينترنتي هلو



ديگرامکانات
هايپرتمپ دات آي آر
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات متني
تبليغات كم هزينه در سايت هلو

آش ماش يزدي را چگونه درست کنيم

آش ماش يزدي را چگونه درست کنيم

آش ماش يزدي آموزش آشپزي براي خانم ها ، در خانه آش ماش يزدي درست کنيد

آش ماش از غذاهای محلی استان یزد به ویژه شهرستان مهریز به شمار می رود. البته این آش در استان گلستان هم طبخ می شود. مواد آن سبزی و ماش و گاهی سیب‌ زمینی ریز است. در منشاد این آش را در زمستان برای صبحانه می‌ پزند و در زمان مراسم عزاداری و روز دفن میت یکی از نزدیکان صاحب عزا می‌ پزد و به خانه عزادار می‌ برد. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت

به ادامه مطلب برويد

طرز تهيه آش ماش يزدي

مواد لازم جهت تهیه آش ماش یزدی:
 ماش     ۱ پیمانه
 برنج     نصف پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)      ۱ و نیم پیمانه خرد شده
 رب گوجه     ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرچوبه     به مقدار لازم
پیاز داغ     به مقدار لازم
نعناع داغ     به مقدار لازم

 
طرز پخت آش ماش یزدی :

این که می گویم این آش زود آماده می‌شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با ۲ قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و ۴ لیوان آب داغ می‌گذاریم بپزد.

 
وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه می‌کنیم و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می برد، آبش را اندازه می کنیم. هر از گاهی هم می‌ زنیم تا برنج ته نگیرد. برنج باید خوب از هم باز شود. وقتی حسابی نرم شد، سبزی را اضافه می کنیم.

 
رب گوجه و نمک و فلفل را در روغن کم، تفت می‌دهیم و در آش می ریزیم. ادویه آش را میزان می‌کنیم و می گذاریم آش جا بیفتد. در روغن داغ، نعناع خشک را می ریزیم و هم می‌زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشود.

 
موقع سرو، روی آش را با کمی کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم. این آش سیر داغ ندارد

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

 

 

 

 

منبع: بيتوته  beytoote.com

نظرات
  • در قمست نظرات مشکلات و پيشنهادات و انتقادات خود را با ما در جريان بگزاريد.

  • نام
    ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
    وبسایت
    :) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
    نظر خصوصی
    مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
    کد امنیتی