رابطه زناشويي مدل لباس آرايش و زيبايي خانم هاي باردار
  • پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

    پيشگيري از سرطان پوست با اين مواد غذايي

  • دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

    دير حرف زدن کودک شايد نگران کننده باشد

  • اولين نخ سيگار در نوجواني

    اولين نخ سيگار در نوجواني

  • استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

    استامينوفن ممکن است باعث مسموميت شود

  • نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

    نيکي محرابي با يعقوب کريمي ازدواج کرد

  • عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

    عکس دو نفري الناز شاکر دوست و شهره لرستاني

  • خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

    خدايا ببخش که تو رو از ياد برديم

  • دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

    دستهايي هستند که دلسوزي مي کنند ولي گره باز نمي کنند

  • اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

    اگر هيچ نداشتي و بخشيدي مردي

  • سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

    سحر دولتشاهي در جشنواره فيلم دوبي

تبليغات در سايت تبليغات در سايت

آش ماش يزدي را چگونه درست کنيم

آش ماش يزدي آموزش آشپزي براي خانم ها ، در خانه آش ماش يزدي درست کنيد

آش ماش از غذاهای محلی استان یزد به ویژه شهرستان مهریز به شمار می رود. البته این آش در استان گلستان هم طبخ می شود. مواد آن سبزی و ماش و گاهی سیب‌ زمینی ریز است. در منشاد این آش را در زمستان برای صبحانه می‌ پزند و در زمان مراسم عزاداری و روز دفن میت یکی از نزدیکان صاحب عزا می‌ پزد و به خانه عزادار می‌ برد. ایرانیان قدیم ماش را « مِچ » می گفتند و زمانی که به زبان عربی وارد شد ماش نام گرفت

به ادامه مطلب برويد

طرز تهيه آش ماش يزدي

مواد لازم جهت تهیه آش ماش یزدی:
 ماش     ۱ پیمانه
 برنج     نصف پیمانه
سبزی آش (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج)      ۱ و نیم پیمانه خرد شده
 رب گوجه     ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زرچوبه     به مقدار لازم
پیاز داغ     به مقدار لازم
نعناع داغ     به مقدار لازم

 
طرز پخت آش ماش یزدی :

این که می گویم این آش زود آماده می‌شود برای این است که ماش احتیاج به خیساندن ندارد. برنج را قبل از شروع به کار خیس نمایید. ماش را با ۲ قاشق پیاز داغ و نمک و زرچوبه و ۴ لیوان آب داغ می‌گذاریم بپزد.

 
وقتی ماش باز شد و نیم پز شد، برنج خیس خورده را به آن اضافه می‌کنیم و با درنظر گرفتن اینکه برنج آب می برد، آبش را اندازه می کنیم. هر از گاهی هم می‌ زنیم تا برنج ته نگیرد. برنج باید خوب از هم باز شود. وقتی حسابی نرم شد، سبزی را اضافه می کنیم.

 
رب گوجه و نمک و فلفل را در روغن کم، تفت می‌دهیم و در آش می ریزیم. ادویه آش را میزان می‌کنیم و می گذاریم آش جا بیفتد. در روغن داغ، نعناع خشک را می ریزیم و هم می‌زنیم و زود از روی حرارت برمی داریم تا سیاه نشود.

 
موقع سرو، روی آش را با کمی کشک، پیاز و نعناع داغ تزیین می کنیم. این آش سیر داغ ندارد

بازنشر : مجله اينترنتي هلو

 

 

 

 

منبع: بيتوته  beytoote.com

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

خواص ميوه ها و ادويه ها

بهترين و جديد ترين آموزش آرايش و زيبايي